Skip to Content

Atopisk Eksem | Behandling Av Atopisk Eksem – Oslo Hudlegesenter

Atopisk Eksem | Behandling Av Atopisk Eksem – Oslo Hudlegesenter

Submitted by • January 13, 2014 oslohudlegesenter.no

Atopisk eksem er en svært vanlig tilstand som rammer 10-20% av skolebarn. 90% utvikler sykdommen før de er 5 år gamle. Årsaken er ikke fullt ut kjent, men sykdommen har en arvelig komponent. Sykdommen kjennetegnes av kløende utslett som i de 2 første leveårene vanligvis er lokalisert til ansiktet. Fra 2 års alderen får mange eksem på typiske plasser som rundt håndleddet, albubøyene og knehasene. Intensiteten av atopisk eksem hudsykdommer-a-g-atopisk-eksem topisk eksem varierer fra person til person. Hos voksne atopikere er det ikke uvanlig at håndeksem utvikles. Pasienter med atopisk eksem har også ofte høysnue (35%), allergier og astma (30%). Les mer om atopisk eksem i artikkelen under.

Voted by:
Voted by jennykaatz

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>